top of page
DJI_0025.jpg

Aktiviteter, dagsturer og opplevelser

Det er mulighet for å fiske middag fra flytebryggen. For barna er det enkelt fiskeutstyr tilgjengelig. Spør gjerne verten hvordan en får krabbe og småfisk. Det er lett å bli hektet når en ser stinte bergsugge og små kutlinger flokke seg rundt agnet. 

Naustet ligger på Sokn Gard. Det er mulighet for omvisning på gården med høner, katter, sauer og melkekyr. I tillegg har vi litt grønnsakdyrking. På gården er det også 5 km turløype. https://ut.no/turforslag/1113125/soknakrossen

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram for inspirasjon!

Når du besøker Sokn Gard åpnes et hav av muligheter til nærområdets mange opplevelser! Vi ønsker å fremme et knippe opplevelser som du kan velge å benytte deg av under ditt opphold, enten det er fantastiske turer eller du vil oppleve Utstein Pilegrimsgard, kanskje handle lokale produkter på Klostergarden eller Galleri Utstein eller du vil ha litt tips til hvor man kan skaffe god mat?

Det er viktig for oss at ditt opphold er fylt med det innholdet du ønsker, vi har derfor forsøkt å samle de aller beste opplevelsene her på denne siden. 

bottom of page